Alweer een Bonne Route

Het is nog steeds herfst in Chaumard!

Ja, van de herfst in Chaumard krijgen we maar niet genoeg. Daarom meteen nog maar een fraai report van een evenzo fraaie wandeling. Misschien de laatste super-de-super-wandeling voor de komende 15 jaar... Immers, volgend jaar staat de boel weer onder water.

Gisteren (= het vorige report) had uw webmaster het al gezegd: "Het is herfst in Chaumard." Daarom vandaag - op zondag - het grote rondje over de geopende barrage maar weer eens gemaakt. En dat was de moeite waard! Het meer was nog verder gezakt en dat opende nieuwe paden en toonde nieuwe vergezichten. Een groot aantal foto's in dit report is dan ook nimmer vertoond!

En volgend jaar staat de boel weer helemaal onder water, dus voor deze beelden zien we elkaar weer over zo'n 15 jaar. En wie weet wat er dan tevoorschijn komt? Want onder invloed van water en tijd gebeurt er van alles. Wat nu is, dat hoeft straks dus niet meer te zijn... Verder enkele verdwaalde kiekjes van vriendje Albert die zat te rommelen met de huisbaas van La Motte, thans omgedoopt tot La Mokke. Want mokken kan Albert als geen ander!

iets anders... Bij het overzetten van de SD-kaart kwam ik nog een staartje september tegen! Met Albert en Joke naar Autun, naar de slachtkoeien en nog even afeten in Bouillon... Met als hoogtepunt de slachtkoeien. We hebben namelijk een boerderij - in de buurt - ontdekt die voor weinig geld een mooie doos met Charolais-vleer in elkaar tovert. We kregen van de boerin een mooie rondleiding en we hebben al kennis mogen maken met de inhoud van de volgende vleesdozen. Met de opmerking dat de koeien werkelijk worden vertroeteld. Ja, dat is pas bio! Dus wat extra foto's erbij gezet!