Over de barrage

Het grote rondje gelopen...

Wat een geluk! De werkzaamheden aan de barrage van het Lac de Panneciere werden - op speciaal verzoek - even uitgesteld. En daarvan is direct gebruik gemaakt!

Speciaal voor deze website wilde 'Les Grands Lacs de Seine' wel een speciale uitzondering maken. Een telefoontje naar Parijs was voldoende om de Barrage van het Lac de Panneciere een zondagje open te krijgen. En daarvan hebben wij (lees: uw webmaster en z'n drie honden) dankbaar gebruik gemaakt: "Door het grote rondje te lopen!" Met als resultaat een fors aantal exclusieve foto's die u anders nooit onder ogen had gekregen.

Zowel voor als achter de barrage van het Lac de Panneciere wordt er keihard gewerkt aan wat de 2.0-versie van deze waterkering moet worden. Een eenmaal doorgelopen naar Vauminot tonen we enkele zeer speciale kiekjes van het restaurant aldaar. De hoek waar vanuit deze foto's zijn geschoten is normaal onbereikbaar, want daar staat het altijd onder water. Met als culinaire tip de vetsmelter 'Snack du Lac' voor een lekkere maar onverantwoorde hap. Eet ze!
Wikipedia  Website