Jachtfeest 2012

Groot spektakel in Saint-Honoré-les-Bains!

Aangespoord door alle collega-jagers in Chaumard gingen wij andermaal naar het jachtfeest in Saint-Honoré-les-Bains. Is beslist iets om mee te maken!

Wederom vaste prik: "Het jachtfeest in Saint Honoré-les-Bains. Voor de laatste (...) nieuwtjes op het gebied van jacht en natuur!" Waaronder veel wapentuig, leuke honden-accessoires en ook de nodige jachthondjes. Dit jaar - als extra attractive - wat uit de Franse prairies overgewaaide indianen die zich vanuit hun tipi's voornamelijk tegoed deden aan het rijkelijk vloeiende vuurwater; reeds halverwege de middag was het niet uw webmaster maar het opperhoofd van dienst dat met dubbele tong sprak!

Verder hebben we genoten van de honden-parade en de show van de stuntmannen op de motor. Uiteraard ook een eervolle vermelding voor dorpsbewoner en mede-jager Guy die twee dagen lang de stand heeft bemand van de speurhonden-vereniging. Zoals gezegd vaste prik, dus volgend jaar in der herhaling! Sowieso een aanrader voor iedereen die de natuur en de jacht een warm hart toedraagt.